Keukeninventaris

Mettre a Table beschikt over het productaanbod en -belangrijker nog- de ervaring met de gastronomie en hotellerie om u te ondersteunen bij het samenstellen van de keukeninventaris. Van pannen en apparatuur, tot in de kleinste accessoires.

Pannen voor elke warmtebron

Generaties koks hebben lang bij het “vlammetje” gezworen. Nog steeds is het koken op gas niet weg te denken uit de professionele keuken. Echter de ontwikkeling van inductiekoken staat niet stil en neemt een steeds belangrijkere plaats in. Ook als gevolg van de afnemende beschikbaarheid van gas, wordt op steeds meer plekken elektrisch gekookt. Inmiddels is het traditionele elektrisch koken op plaatkachels, plaats aan het maken voor de inductietechniek. Inductie geeft met een veel lagere warmte-afgifte een veel sneller resultaat. Paderno is al jarenlang een toonaangevend merk op het gebied van kwalitatieve pannen voor de horeca. De meeste pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie.

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Patisserie benodigdheden

Naast de productie van pannen en vele andere keukenmaterialen, heeft Paderno een ongekend grote collectie patisserie benodigdheden. Van bijvoorbeeld een breed assortiment bakplaten en – vormen tot en met de fijnste accessoires. Denk aan pannen, vormen, ringen en lijsten in alle denkbare vormen en maten. Maar ook aan spuitgereedschap, siliconen matten en stencils. Voor de lekkerste pizza’s, de mooiste broden en de meest verfijnde patisserie. Iets waar elke patissier van droomt. Vraag de uitgebreide catalogus aan en maak kennis met Paderno, een fabrikant die zijn vak verstaat.

Keukeninventaris van a tot z

Pannen vormen natuurlijk de onmisbare basis van uw keukeninventaris. Maar ook al het andere wordt bij Mettre a Table niet vergeten. Het assortiment van Paderno omvat de gehele professionele keukeninventaris. Ze leveren pannensets en messen, maar ook keukenaccessoires en tafel- en serveerbenodigdheden Daarnaast heeft het merk een uitgebreide collectie  bar & buffetbenodigdheden, patisserie & bakbenodigdheden en materiaal voor opslag en transport

Mettre a Table wordt gedreven door passie voor het vak en een voorliefde voor koken. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u te adviseren over de basisbehoefte aan keukenmateriaal van uw bedrijf. De chef bepaalt met welke materialen hij wil werken, Mettre a Table maakt vervolgens graag voor u en uw chef vrijblijvend een offerte.

Informatie of een afspraak plannen?

Mettre a Table kan u ondersteunen en adviseren bij het samenstellen van een professionele, hoogwaardige keukeninventaris. Bent u op zoek naar een specifiek item? Wij leveren een breed assortiment producten.

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest