Jet Set – nieuwe finishing van Sambonet

Bestek met trendy reliëf

Het Italiaanse Sambonet heeft de nieuwe finishing Jet Set aan haar assortiment toegevoegd. De nieuwe behandelingen zijn geïnspireerd op idyllische vakantieoorden en geliefde jetsetbestemmingen. Denk aan exclusieve kustplaatsen, elite skiresorts, betoverende landschappen en bekende kunststeden…

Het innovatieve ontwerp van het roestvrijstalen bestek geeft een designgevoel aan iedere gedekte tafel. Bovendien heeft elk item met de Jet Set-finish een heft met trendy reliëf, zowel aan de voor- als achterkant, wat voor een stijlvolle mise-en-place zorgt.

Jet Set - besteklijn van Sambonet

Kenmerken van de Jet Set-collectie

  • Het bestek heeft een unieke textuur.
  • Het dubbelzijdig reliëf is gemaakt tijdens het modelleren van de verschillende bestekonderdelen.
  • De details zijn slijtbestendig.
  • Jet Set vormt de perfecte tafeldecoratie voor wie bestek centraal stelt in de mise-en-place.
  • Eigentijdse luxe.
  • Gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal.
  • Vaatwasmachinebestendig.
  • Verkrijgbaar in spiegelend roestvrij staal en in de aantrekkelijke PVD-kleuren* koper en goud.

* Het PVD-kleursysteem (Physical Vapour Deposition) is gebaseerd op een door Sambonet geregistreerde, geavanceerde technologie. De kleuren van het bestek zijn hierdoor slijt-, kras- en roestbestendig.

Vier verschillende oppervlaktebehandelingen


Cortina

Het Cortina-bestek roept een gevoel op van comfortabele wintertruien en straalt de typische charme uit van handgemaakte items. Hier uitgevoerd op Sambonet model Flat.

Siena
De roestvrijstalen oppervlakken van de Siena behandeling hebben een verfijnd reliëf dat prettig aanvoelt en in de hand ligt. Hier uitgevoerd op Sambonet model Flat.

Venezia
Venezia is geïnspireerd op beelden van ineengestrengelde kanalen, bogen en bruggen in het beroemde Venetië. Hier uitgevoerd op model Idea.

Portofino
De ontwerpers van dit unieke ontwerp hebben zich laten inspireren door het licht van de ondergaande zon, weerspiegeld in het water van deze bekende Italiaanse baai. Hier uitgevoerd op model Queen, met als finishing touch een behandeling in PVD goud.

 

Interesse in Jet Set van Sambonet?

Heeft u interesse in Jet Set of een van de andere Sambonet-collecties? Neem dan contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest