Glaswerk

De smaak creëert u, de beleving creëert Mettre a Table. Een goed glas wijn of andere drank bij een onvergetelijk gerecht. Een combinatie die bijdraagt tot een optimale beleving van uw gast en tegelijkertijd uw omzet verhoogt.

Schott Zwiesel: Jarenlange ervaring in de gastronomie

Mettre a Table is leverancier van hoogwaardig glaswerk aan de horeca en hotellerie. Met onze uitgebreide collectie en brede ervaring zijn wij als geen ander in staat u te adviseren in uw keuze voor de aanschaf van glaswerk.

Een belangrijke partner hierin is Schott Zwiesel. Met hun rijke historie en jarenlange ervaring in de gastronomie is Schott Zwiesel marktleider op het gebied van machinaal geproduceerde wijnglazen. Maar ook Rosenthal en Stolzle produceren een aantal schitterende glaswerk collecties. 

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Gepersonaliseerd glaswerk

U kunt bij Mettre a Table terecht voor maatwerk bijvoorbeeld in de vorm van gepersonaliseerd glaswerk. U kunt uw logo niet alleen gebruiken als beeldmerk maar ook als maatstreep. Dit is eenduidig voor al uw personeel en leidt tot minder schenkverlies; Chique & efficient!

Meer profijt van wijn
Wanneer u de marges eens goed onder de loep neemt, zult u waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het beoogde aantal glazen per fles niet wordt gehaald, met als gevolg een lagere marge dan gewenst. Door de hoogte van het logo te gebruiken als denkbeeldige “stop”, zullen uw medewerkers eerder stoppen met schenken. Een logo als maatstreep ziet er dus niet alleen fraai uit, maar heeft zeker een hoge attentiewaarde. Laat u zich vrijblijvend informeren over de uitgebreide mogelijkheden.

Informatie of een afspraak plannen?

Mettre a Table helpt u bij het samenstellen van een collectie glaswerk die zowel in sfeer als in functionaliteit een perfecte match is met uw organisatie. Wij kunnen tevens bedrukt glaswerk leveren.

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen langs met onze ‘mobiele showroom’ om u onze collectie te tonen en kennis te maken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest