Bestek

Niet enkel het ontwerp van het bestek moet kloppen, ook de functionaliteit is van groot belang. Deze aspecten gaan bij Mettre a Table hand in hand.

Sambonet: Kwaliteit & Comfort

De fabrikant Sambonet maakt al enkele honderden jaren kwalitatief hoogwaardige bestekken. Van edelstaal 18/10 tot Alpacca verzilverd en edelstaal hotelverzilverd. De ervaring spreekt uit het brede aanbod van zowel klassiek als modern bestek. De collecties van Sambonet zijn meermaals in de prijzen gevallen en o.a. gewaardeerd met awards van Good Design en Reddot. 

Sambonet heeft tevens een aantal bijzondere afwerkingen en ‘special finishes’ ontwikkeld om elk bestek volledig naar uw smaak en sfeer uit te kunnen voeren.

 

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Presentatie bij u op locatie

Mettre a Table presenteert u graag haar grote collectie aan bestek. Middels de complete monstercollectie geven wij u een volledige presentatie op locatie.

Zie, voel en ervaar het bestek zoals het bedoeld is, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alleen door het bestek te gebruiken kunt u de juiste keuze maken en het totaalplaatje laten kloppen!

Informatie of een afspraak plannen?

Bent u op zoek naar hét perfecte bestek voor uw onderneming? 

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen langs met onze ‘mobiele showroom’ om u onze collectie te tonen en kennis te maken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest