Frilich

Wereldwijd marktleider in de productie van hoogwaardige buffetmaterialen.

Frilich

Frilich is een Duitse producent van professioneel buffetmateriaal. Al ruim dertig jaar ontwikkelt en produceert Frilich hoogwaardige presentatieproducten en dispensers voor hoteliers, restaurateurs en cateraars.

Het assortiment bestaat uit een breed aanbod van sap- en melkdispensers en presentatiematerialen. Allen uitgevoerd in verschillende ontwerpen en stijlen, dus passend in elke gewenste stijl of toepassing. De producten zijn uiterst functioneel en praktisch, en bovendien met zorg en aandacht ontworpen.

Wereldwijd is Frilich marktleider en nog steeds is het bedrijf groeiende dankzij de consequente aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en esthetiek.

Ook biedt Frilich praktische oplossingen, zoals de GUARD Hygienic Shield veiligheidsschermen voor bar of balie en de duurzame verpakkingsmaterialen uit de Eco take-outs collectie.

Een greep uit het assortiment

Meer weten over Frilich?

Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem een kijkje in de algemene productbrochure van Frilich. of download de Get brochure (onderdeel van Frilich). Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg of komen we bij u langs om onze collectie te laten zien en uw wensen te bespreken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest