Folie Virtuelle Dag #2: Revol

We hadden gehoopt de aandacht even af te kunnen wenden van alle corona-misère en u wat goed nieuws en nieuwe inspiratie te kunnen bieden. Maar helaas, een nieuwe coronasluiting hangt ons alweer boven het hoofd.

Voor ons aanleiding om onze ‘Folie Virtuelle’ vroegtijdig te stoppen. Wel willen we u op de valreep een mooie ‘beursaanbieding’ presenteren van onze partner Revol. Deze hadden we al voor u voorbereid en geldt tenminste tot einde jaar… Laten we hopen dat de zaken er tegen die tijd weer wat hoopgevender uitzien!

Revol Pro: Set LIKID schenkkannetjes cadeau bij favorieten Equinoxe, Caractère, Solid

De succesvolle porselein collecties Solid, Equinoxe en de meest recent gelanceerde serie Caractère, zijn los óf in combinatie een graag geziene gast. Het sprankelende glad, witte glazuur, in combinatie met het robuuste basalt zwart zorgt voor verrassende combinatiemogelijkheden.

In het kader van de Folie Virtuelle bieden wij u tijdelijk de volgende beursaanbieding:

Bij afname van 24 borden uit de collecties Caractère, Equinoxe of Solid (minimale doorsnede 26cm), ontvangt u een set van 4 schenkkannetjes uit de serie Likid cadeau.  

De actie geldt in bij bestelling voor eind 2020 en komt bovenop eventuele bestaande kortingen. Neem voor een offerte op maat, of meer informatie contact op per e-mail of via +31 6 552 33 472.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest