Folie Virtuelle Dag #1: Rosenthal, Arthur Krupp & Paderno

We trappen onze virtuele beurs af met inspiratie én beursaanbiedingen van onze partners Rosenthal, Sambonet (Arthur Krupp) en Paderno.

Voor alle genoemde acties geldt dat ze geldig zijn bij bestelling voor 31/12/2020 en aanvullend zijn op eventuele bestaande kortingen.
Neem voor informatie en aanvragen contact op per e-mail of via +31 6 552 33 472.

Rosenthal Porselein met 15% extra beurskorting

Rosenthal Mesh is al jaren een absolute bestseller in ons assortiment, met de vele kleuren en vormen valt oneindig te combineren. Voor het najaar lichten we graag de vormen Mesh Mountain in combinatie met Forest Green uit. Een prachtige combinatie van warme najaarstinten die veel chefs zal aanspreken.

Junto is vanwege de organische vormen nog steeds een collectie die veel chefs aanspreekt. Met name de aquamarine reactief glazuur geeft de meer ingetogen kleuren Bronze en Slate Grey een levendige tint.
De heerlijk diepblauwe kleuren doen ons wegdromen naar de Malediven, waar Mettre a Table een bijzondere band mee heeft…

Blend is een vorm die oorspronkelijk ontwikkeld is voor de Banqueting, maar is zeker ook goed inzetbaar op andere afdelingen. Een mooie, stijlvolle en stabiele vorm die een vermelding waard is.

Bestel dit najaar (voor eind 2020) één of een combinatie van deze favorieten en profiteer van extra voordeel. Neem voor informatie en aanvragen contact op per e-mail of via +31 6 552 33 472.

Arthur Krupp: Feel, Queen en Idea bestek
met gratis Vintage of Antique finish

Arthur Krupp heeft recent drie nieuwe bestekmodellen gepresenteerd: Feel, Queen en Idea. Drie schitterende collecties, vervaardigd uit 18/10 edelstaal. Bestelt u naar aanleiding van deze Folie Virtuelle één van deze collecties, dan krijgt u een stijlvolle antique of vintage finish* van ons cadeau.

Ontdek de Arthur Krupp Tribal serie

Daarnaast heeft Arthur Krupp een aantal schitterende nieuwe decors gelanceerd voor een drietal borden. Deze tribal serie is bijzonder mooi gemaakt én bijzonder scherp geprijsd! Een noviteit die we graag extra uitlichten. Bent u net zo gecharmeerd van de unieke ontwerpen als wij? Neem per e-mail contact op voor informatie en prijzen!

Paderno barcollectie -15%

Tot slot lichten we – met de feestdagen op komst- graag de uitbundige barcollectie van Paderno uit. Een feestelijk en zeer compleet assortiment barmateriaal te verkrijgen in goud, koper en zwart. De Paderno barcollectie maakt uw cocktails extra aantrekkelijk en zal uw gast vast verleiden een cocktailtje extra te bestellen… Nu met 15% extra voordeel.

*De speciale PVD coating valt buiten deze aanbieding. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest