Evenementenlocatie Delbrock, Vaeshartelt Maastricht

Delbrock is de nieuwe, exclusieve evenementenlocatie van Vaeshartelt in Maastricht. En Mettre a table mocht er de tafels dekken…

Delbrock

Delbrock is gevestigd in een rijksmonumentaal pand dat de afgelopen maanden volledig gerenoveerd is. Uniek aan deze evenementenlocatie is dat deze in zijn geheel kan worden afgehuurd voor huwelijken, feesten, gala’s, koffietafels of andere (zakelijke) bijeenkomsten. ⁠Het beschikt over meerdere historische zalen, een ontvangstruimte met serre en het ligt temidden van een prachtig park. Een sprookjesachtige locatie al met al!

Een exclusieve mix, voor een exclusieve locatie

Een locatie als deze, vraagt om een bijzonder en uitgesproken inventaris. Mettre a Table leverde voor Delbrock met veel plezier een mooie mix van maatwerk accessoires en porselein, bestek en glaswerk van o.a. Rosenthal (Blend), Sambonet (bestek Hannah met Antique finish) en Stölzle (o.a. Experience).⁠

Stuk voor stuk stijlvolle items, met een eigen uitstraling. Bovendien zijn de materialen praktisch en van hoge kwaliteit, bestand tegen langdurig en intensief gebruik. Geschikt voor de vele mooie bijeenkomsten die er ongetwijfeld nog zullen plaatsvinden in deze bijzondere villa!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u ook op zoek naar geschikt glaswerk, bestek of porselein voor uw horeca of evenementenlocatie? Wij adviseren u graag en leveren zowel maatwerk als een breed assortiment hoogwaardige merken. Neem contact op via info@mettre-a-table.com.

Bezoek www.delbrock.nl voor meer informatie over Delbrock.

Mettre a Table  heeft voor onze vernieuwde locatie een prachtige mix van porselein, bestek en glaswerk geleverd! We zijn erg tevreden met de geleverde producten.

Super bedankt voor de goede service!

Luc van Neer

F&B Manager, Vaeshartelt, Delbrock en Kanjel

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest