Gedekte Tafel

Gaat u voor klassiek of modern? Experimenteel of ambachtelijk? Wat uw concept ook is, de totaalbeleving moet kloppen. Natuurlijk vormt de menukaart de basis en speelt het interieur een belangrijke rol. Maar vergeet ook de gedekte tafel niet. Wat ons betreft het visitekaartje van uw restaurant!

Roomservice Concepten

Met goede roomservice kunt u uw gasten een restaurantbeleving aanbieden, terwijl zij op hun kamer uitrusten van een drukke dag of lange reis. Daarnaast kunt u met een doordacht en praktisch roomservice concept uw restaurantomzet vergroten, zonder dat dit uw team teveel belast.

Onbijtpresentatie

Maak een onvergetelijke indruk tijdens de belangrijkste maaltijd van de dag. Verwen uw gasten met een ontbijt dat tot in de puntjes klopt. De maaltijd zelf vormt de basis, maar een aantrekkelijke en handige buffet presentatie maakt het af.

Keukeninventaris

Paderno biedt een collectie keukenmaterialen aan, waarvan iedere chef droomt. Van pan tot pollepel, of van dunschiller tot keukenmachine. Mettre a Table heeft veel ervaring in de branche. Als exclusief importeur van Paderno kunnen wij u helpen bij het samenstellen van de perfecte keukeninventaris. Natuurlijk afgestemd op uw menu, team en werkwijze.

Nieuws

Pin It on Pinterest