Drie dagen INSPIRATIE tijdens de Folie Virtuelle

Folie Virtuelle

Na maanden van corona-crisis-management, afstand creëren, take-away menu’s en plexiglas schermen is het hoog tijd voor INSPIRATIE. Tijd voor mooie spullen, positieve energie, leuke acties, kennismakingen, noviteiten en toekomstplannen.

De Folie Culinaire is normaal gesproken zo’n jaarlijks moment van inspiratie en uitwisseling. Helaas zit het er dit jaar niet in u hier in levende lijve te ontmoeten… Dus gaan we digitaal… 

Op 12, 13 en 14 oktober presenteren we tijdens onze ‘Folie Virtuelle’ drie dagen lang onze favorieten, noviteiten en bijzondere acties. Drie dagen lang parkeren we even de coronazorgen en praktische oplossingen en laten we via onze nieuwsbrief, Facebook, Linkedin en Instagram genieten van de mooiste najaarscollecties.

Najaarsinspiratie, acties en noviteiten

We zijn nog in gesprek met diverse partners om de mooiste nieuwtjes en acties te verzamelen. Maar wat u sowieso van ons kunt verwachten is:

  • Van onze partner Rosenthal: de mooiste collecties en najaarscombinaties
  • Arthur Krupp / Sambonet: nieuwe bestekcollecties en bijzondere decors
  • Mix & match met de mooiste Revol collecties
  • Weer een mooie beursactie van Schott Zwiesel
  • Een nieuwe ontdekking: Sfeerverlichting van Zafferano
  • Uniek keramiek van de Utrechtse Studio RAW.

Doet u mee?

Heeft u vragen? Ziet u iets voorbij komen waar u meer over wilt weten? Of heeft u een project dat u graag eens met ons bespreekt? We staan ook nu – hetzij op afstand – klaar om uw vragen te beantwoorden! We nodigen iedereen van harte uit om mee te praten, inspiratie of nieuwe vondsten te delen en in gesprek te gaan!

Toe aan inspiratie? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg Mettre a Table op Instagram, Facebook of LinkedIn. Neem voor meer informatie contact op via info@mettre-a-table.com of bel +31 6 552 33 472.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest