Gedekte tafel

Mooi vormgegeven porselein, comfortabel bestek en sprankelend glaswerk zijn onderdeel van een perfecte presentatie. Mettre a Table begeleidt u graag in het samenstellen van de mooi gedekte tafel met haar merken Sambonet en Rosenthal.

PORSELEIN

Porselein wordt ook wel het witte goud genoemd. De ontwerpers van Rosenthal en Sambonet laten zich inspireren door wat er in de wereld op het gebied van design en trends speelt en zorgen er met hun bijzondere ontwerpen, jarenlange expertise en passie voor dat de maaltijd een beleving wordt.

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Bestek

Bestek moet mooi en aansprekend zijn, maar de functionaliteit staat natuurlijk voorop. Deze aspecten worden gecombineerd in het bestek van Sambonet, al enkele honderden jaren producent van kwalitatief hoogwaardige bestekken.

Glaswerk

Een goed glas wijn, onmisbaar tijdens een heerlijke maaltijd. De keuze van het juiste glas maakt de beleving van een goede wijn tot wat deze moet zijn. Schott Zwiesel is met haar rijke historie en jarenlange ervaring in de gastronomie, marktleider op het gebied van machinaal geproduceerde wijnglazen.

Rewvol Adelie horecaservies

Informatie of een afspraak plannen?

U kunt bij Mettre a Table terecht voor een uitgebreid aanbod porselein, bestek en glaswerk in de meest uiteenlopende stijlen. In samenwerking met verschillende vakmensen en ateliers leveren wij tevens maatwerk producten. We kunnen u adviseren u denken met u mee om samen het perfecte totaalplaatje te bereiken.

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen langs met onze ‘mobiele showroom’ om u onze collectie te tonen en kennis te maken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest