Cookplay Gochi: nieuwe designs

Cookplay heeft nieuwe designs toegevoegd aan haar Gochi-collectie. Een bijzondere serie porselein in gelimiteerde oplage. Ontdek als eerste de stijlvolle nieuwkomers!

Nieuwe leden van de ‘Gochi-familie’

Mum, Dad, Girl en Baby waren de eerste leden van de familie, maar er is nu nog meer keuze. De familie is namelijk aangevuld met The Twins, The Uncle en The Pet. Zoals u kunt verwachten van Cookplay hebben ook deze items mooie organische vormen. Met de verschillende maten en modellen van de Gochi-familie is het porselein geschikt voor een breed scala aan gastronomische recepten.

De Gochi-collectie gaat uit van een een vlakke, horizontale basisvorm: een schitterend ‘blanco doek’ voor de chef-kok. De verschillende verticale silhouetten van de items zorgen voor speelse ritmes en schaduwen op tafel.

Interesse in onze Cookplay-collecties?

Mettre a Table is importeur van Cookplay voor de horeca. Bekijk hier de Cookplay collecties. Neem contact op per e-mail of +31 6 552 33 472 voor informatie en bestellingen.

Gochi-collectie van Cookplay

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest