Cookplay Chikio – de stijlvolle disposable

Sinds de sluiting van de Nederlandse horeca in het kader van het coronavirus, wordt er in de hele sector hard gezocht naar manieren om mooie gastronomie te kunnen blijven bezorgen. Mettre a Tabel denkt ook hierin graag met u mee. Eerder al breidden we ons assortiment uit met o.a. warmhoud-boxen. Graag brengen we ook een goed-getimede noviteit van Cookplay onder de aandacht: CHIKIO.

Uw culinaire creaties, in stijl uitgeserveerd

U wilt uw passie blijven delen, en uw zaak laten doordraaien, ook in coronatijd? Dan kan het bezorgen van uw gerechten bij mensen thuis (of via een afhaalsysteem) een oplossing bieden. Naast materiaal om gerechten goed op temperatuur te kunnen houden, bieden wij ook oplossingen om uw gerechten in stijl te kunnen presenteren. CHIKIO is een nieuwe lijn elegante en duurzame disposables. De stijl en charme die u gewend bent van Cookplay, maar dan in een hygiënische wegwerp-variant.

Cookplay CHIKIO

Cookplay CHIKIO is een serie disposables, geïnspireerd op de verschillende Cookplay porselein collecties. De items hebben de welbekende ergonomische, organische vormen en een stijlvolle uitstraling die het reguliere wegwerpmateriaal ver ontstijgt. De verschillende vormen en maten bieden de mogelijkheid verschillende (bij)gerechten en gangen op een mooie en praktische manier aan te bieden. De items zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal, dus over de milieubelasting hoeft u zich geen zorgen te maken!

Meer weten over CHIKIO?

Download de catalogus, of neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen via info@mettre-a-table.com of +31 6 552 33 472.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest