Triennale

Sambonet - Design collectie

Triennale

Sambonet - Design collectie

Triennale

Sambonet bestek – Design collectie

Bestek Triennale is één van Sambonet’s iconische meesterwerken. De formele strengheid van het traditionele bestek is opnieuw geïnterpreteerd in het licht van het jaren ’70 ontwerp, wat resulteert in een verfijnd en functioneel bestek. Het brede blad, de grote ‘kop’ en dunne tanden dragen zijn perfect in verhouding. Het bestek heeft een ergonomische handgreep, per element ontworpen om in de positie van de hand te passen terwijl u aan tafel zit: recht in het mes, iets naar beneden in de lepel en omhoog in de vork.

Rewvol Adelie horecaservies

Kleuren & Finishes

Het bestek Triennale wordt standaard geleverd in RVS. Het is tevens beschikbaar in een verzilverde uitvoering, of kan worden behandeld met een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne.

Het bestek kan daarnaast naar wens worden bewerkt met een ‘Antique’ finish voor een mat, gesatineerd effect, of met de ‘Vintage’ finish, voor een verouderd, tinachtig effect.

 

Bestellen of advies?

Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan hier de Sambonet productcatalogus. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg. We kunnen ook met onze  ‘mobiele showroom’ bij u langskomen.

Plan hiervoor een afspraak via ons contactformulier. Of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest