Sambonet

PVD colours - special finishes

Sambonet

PVD colours - special finishes

Sambonet

Sambonet PVD coatings & colors

De special finishes van Sambonet zijn even mooi als functioneel. De verschillende coatings en afwerkingen zorgen ervoor dat de diverse producten in elke gewenste stijl kunnen worden uitgevoerd. De PVD coating is uitvoerbaar in de kleuren goud, zwart, koper, Champagne, Parfait Amour, Cognac en Rum. Naast kleur, levert de innovatieve behandeling ook extra sterkte en (kras)bestendigheid op. 

 

Het PVD process

Het PVD-proces – Physical Vapour Deposition – is een speciale behandeling, ontwikkeld door Sambonet. De coating wordt atomair gelast op roestvrij staal, waardoor het een grote hardheid en weerstand heeft. Dit geavanceerde proces is het resultaat en de combinatie van jaren intern onderzoek en ontwikkelingen bij Sambonet. 

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

De voordelen

  • De special finishes van Sambonet leveren een bijzonder en veelzijdig kleurenpallet op, dat bovendien constant in ontwikkeling is. Naast de uitvoeringen in Gold, Black, Copper, Champagne, Parfait Amour, Cognac en Rum is er nu ook de nieuwe ‘2Black version’ variant.
  • Door de PVD behandeling krijgen de producten een hoge weerstand tegen slijtage en krassen en blijven ze langer mooi.
  • Doordat de coating op atoomniveau aan het roestvrij staal gelast zijn, ontstaat er een barrière. Hiermee wordt gegarandeerd tegemoetgekomen aan de Europese veiligheidsnormen m.b.t. chroom, mangaan en nikkel.
  • Het productieproces is milieuvriendelijk. Er komen bij het productieproces geen vervuilende of giftige stoffen vrij.
  • De Sambonet PVD-behandeling is een geregistreerde ‘knowhow’, Num. 114361, en wordt uitgevoerd in Italië in de Orfengo fabriek: het bewijs van Sambonet’s continu technologisch onderzoek.

Keuzevrijheid: kleur & afwerking

Dankzij de vakkundige combinatie van vakmanschap en technologie van het merk, kan de PVD behandeling worden gecombineerd met alle verschillende afwerkingen. Van de glanzende Mirror tot de originele Vintage, tot het trendy Antique-effect. Sambonet biedt een breed scala aan variaties, om perfect aan te sluiten op elke gewenste stijl en uitstraling.

Sambonet combineert perfect traditie en innovatie. Al sinds 1856. Vernieuwend, maar altijd met behoud van kwaliteit en zorgvuldig vervaardigde details.

Rewvol Adelie horecaservies

 

Bestellen of advies?

Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan hier de Sambonet productcatalogus. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg. We kunnen ook met onze  ‘mobiele showroom’ bij u langskomen.

Plan hiervoor een afspraak via ons contactformulier. Of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest