LineaR

Sambonet bestek - Modern collectie

LineaR

Sambonet - Modern collectie

Linear

Sambonet bestek – Modern collectie

Een topkwaliteit collectie die uw gedekte tafel naar een hoger niveau tilt. De geometrie van de vormen is met een onwaarschijnlijke precisie en oog voor detail gemodelleerd. In bestek Linear komen design, functionaliteit en hoogwaardig materiaalgebruik samen: de bestekstukken zijn dikker dan 5 mm en gemaakt van massief roestvrij staal 18/10. U moet het voelen om de kwaliteit écht te ervaren!

Rewvol Adelie horecaservies

Kleuren & Finishes

Het bestek Linear wordt standaard geleverd in RVS. Het is tevens beschikbaar in een verzilverde uitvoering, of kan worden behandeld met een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne.

Het bestek kan daarnaast naar wens worden bewerkt met een ‘Antique’ finish voor een mat, gesatineerd effect, of met de ‘Vintage’ finish, voor een verouderd, tinachtig effect.

 

Bestellen of advies?

Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan hier de Sambonet productcatalogus. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg. We kunnen ook met onze  ‘mobiele showroom’ bij u langskomen.

Plan hiervoor een afspraak via ons contactformulier. Of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest