1965

Sambonet - Modern collectie

1965

Sambonet - Modern collectie

1965

Sambonet bestek – Modern collectie

1965: Het jaar van Beatles classic “Help!”, de opkomende televisiecultuur en de vredesmarsen. 1965: Een ontwerp dat zich onderscheidt door een stilistisch contrast tussen verleden en heden: de platte voorkant van het handvat in dialoog met de zachte curves van de achterkant. De vriendelijke rondingen maken elk stuk gemakkelijk vast te houden, waardoor het bestek 1965, uit de Modern collectie van Sambonet,  uiterst functioneel is en perfect voor dagelijks gebruik.

Rewvol Adelie horecaservies

Kleuren & Finishes

Het bestek 1965 wordt standaard geleverd in RVS. Het is tevens beschikbaar in een verzilverde uitvoering, of kan worden behandeld met een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne.

Het bestek kan daarnaast naar wens worden bewerkt met een ‘Antique’ finish voor een mat, gesatineerd effect, of met de ‘Vintage’ finish, voor een verouderd, tinachtig effect.

 

Bestellen of advies?

Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan hier de Sambonet productcatalogus. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan ontvangen we u graag in onze showroom in Tilburg. We kunnen ook met onze  ‘mobiele showroom’ bij u langskomen.

Plan hiervoor een afspraak via ons contactformulier. Of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

 

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest