Tac

Rosenthal - Porselein

Tac

Rosenthal - Porselein

Tac

Rosenthal – Porselein

Respectvol voortbordurend op een ontwerp van Walter Gropius uit 1969, is porselein collectie TAC van Rosenthal uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en complete porselein set. Net als in de oorspronkelijke ontwerpen vormen eenvoudige geometrische vormen, de cirkel en de bol, de basis voor elk item. De deksels zijn voorzien van het opvallende handvat, in lijn met die van het legendarische theeservies. Ook de nieuwe koffiekan vertoont een onmiskenbaar Gropius-ontwerp: de vorm volgt de lijn van de theepot tot in het kleinste detail. “TAC” is beschikbaar in verschillende decors: “BIG Cities”, “Dynamic” en “Platinum”.

Rewvol Adelie horecaservies

TAC Stripes 2.0

Rosenthal brengt in het jaar van het Bauhaus-jubileum een eerbetoon aan de ontwerpen van Walter Gropius. TAC Stripes 2.0 laat Gropius’ het Stripes motief herleven. De collectie omvat een zwart porseleinen theeset in gelimiteerde oplage, met poeder-platina motief van fijne, handgetekende lijnen en een subtiele afwisseling tussen matte en glimmende oppervlakken en metallic schitteringen. Tevens bevat de collectie een uitvoering van het originele TAC porselein met een motief geïnspireerd op de façade van de Rosenthal porselein fabriek in Rothbühl (tevens een ontwerp van Walter Gropius).

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de porselein collectie van Rosenthal? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen met onze ‘mobiele showroom’ bij u langs. Bent u op zoek naar een specifiek product? Download dan de Rosenthal productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest