En Scene

Revol - Buffet presentatie

En Scene

Revol - Buffet presentatie

En Scene

Revol – Buffet presentatie

En Scene is een modulaire, zeer flexibele collectie buffetbenodigdheden van Revol Pro.

Het mobiele koelstation is één van de Innovatieve eyecatchers van de En Scene buffet collectie. Dit systeem zorgt ervoor dat de koude lucht effectief circuleert, zonder dat condensatie ontstaat. De collectie omvat verder een aantal trays van verschillende afmetingen. Deze zijn verwisselbaar, gemakkelijk vast te houden en ontworpen voor zowel dranken als voedsel. De in Frankrijk vervaardigde platen zijn volledig voedselveilig. De basis van licht behandeld esdoornhout zorgt voor een elegante uitstraling.
En Scene biedt daarnaast een aantal polycarbonaat cloches. De eenvoudige, maar elegante cloches zijn lichtgewicht, eenvoudig te desinfecteren en verkrijgbaar in 5 maten. Ook is er nog uit een kleinere glazen cloche en een roldeksel voor het afsluiten van een koud buffet.

Download de catalogus van deze collectie.

Rewvol Adelie horecaservies

Interesse in Revol porselein?

Heeft u interesse in de collectie van Revol? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg of komen bij u langs met onze 'mobiele showroom'. Bent u op zoek naar een specifiek item? Download dan de Revol productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest