Caractère

Revol - Porselein collectie

Caractère

Revol - Porselein collectie

Caractère

Revol – Porselein collectie

‘‘The charcoal line is the beginning. With it is born a natural roughness giving objects their narrative strength and their depth.’’

Caractère is een collectie waarin ontwerper Noé Duchaufour-Lawrance kunst en techniek heeft gecombineerd op een manier die wérkt voor de gebruiker. De gekozen lijndikte en het ritme van de hoogte van de randen zijn het resultaat van nauwgezet onderzoek en resulteren in een elegant geheel op tafel.

Download de Caractère productbrochure

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Cumulus wit

CUMULUS WIT is de belofte van een nieuwe interpretatie van ‘het lege doek’. Blanco, een  plek waar koks zich kunnen uiten. Verleidelijk en uitnodigend. Als je het porselein tegen het licht houdt, wordt de fijne zwarte lijn onthuld die contrasteert met zijn stralende witte kleur. Een perfecte balans, de kleuren naar voren brengen en de smaken versterken.

Interesse in Revol porselein?

Heeft u interesse in de collectie van Revol? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg of komen bij u langs met onze 'mobiele showroom'. Bent u op zoek naar een specifiek item? Download dan de Revol productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest