Queen

Arthur Krupp - Bestek collectie

Queen

Arthur Krupp - Bestek collectie

Queen

Arthur Krupp – Bestek collectie

Arthur Krupp’s nieuwe bestek collectie Queen is een moderne interpretatie van de klassieke stijl. Vorm en functie van elk item in perfecte harmonie.Het is een dik en klassiek bestek, met de karakteristieke Arthur Krupp signatuur.

Hoogwaardig 18/10 roestvrij staal

Arthur Krupp Queen wordt geproduceerd in hoogwaardig 18/10 roestvrij staal en is verkrijgbaar in diverse PVD kleuren en afwerkingen.

Rewvol Adelie horecaservies

Kleuren & afwerkingen

  • De “Vintage” finish zorgt door middel van een reeks van industriële processen, dat het materiaal een origineel “versleten” effect krijgt.
  • PVD is een speciale coating die onder hoge druk op het RVS wordt aangebracht en het bestek geheel vaatwasmachinebestendig maakt en een lange levensduur garandeert. De coating kan worden uitgevoerd in zwart, koper, goud en champagne.
  • Met Vintage PVD worden de processen gecombineerd om door middel van textuur en kleur een origineel en persoonlijk bestek te creëren.
  • De “Antique” finish wordt door middel van een behandeling onder hoge druk gerealiseerd en zorgt voor een mat, gesatineerd effect. Het levert een zachte, romantische uitstraling op.
  • Verzilverd. het verzilveringsproces van Arthur Krupp levert een zilverlaag-hardheid op van tot 2 keer meer dan traditionele verzilvering. Extreme helderheid en een zuiverheid van 999,5%.

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de producten van Arthur Krupp? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of  komen met onze ‘mobiele showroom’ bij u langs. Zoekt u informatie over een specifiek Arthur Krupp product? Download dan de productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest