Maatwerk trolleys

Mettre a Table heeft in samenwerking met een lokale smid en werkplaats een duurzame, functionele trolley ontwikkeld. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zijn de trolleys een investering van blijvende waarde.

Ergonomie en functionaliteit

De trolleys zijn handgemaakt en perfect afgestemd op de beroepspraktijk. Praktisch en met aandacht voor ergonomie. De trolleys hebben duwbeugels op werkhoogte, waardoor uw personeel – waar we nu zuiniger op moeten zijn dan ooit! – niet voorover gebukt de zaak rond hoeft. Het bovenblad van de trolley sluit perfect aan op tafelhoogte, zodat uw gasten drankjes en gerechten eenvoudig van de trolley kunnen overnemen.

Op maat leverbaar

De trolley is gemaakt op het formaat 600 x 900 x 750 mm (hoogte bovenkant tafelblad). Hij is voorzien van vier zwenkwielen met zachtrubberen profiel voor een goede demping op een harde ondergrond. Twee van de vier wielen kunnen worden vastgezet. De trolley is beschikbaar met diverse extra’s zoals, een rek voor bijvoorbeeld wijnflessen, een koeling, deurtjes, warmhoudkast, of een extra bovenblad of mogelijkheden voor kaaspresentatie.

Aangezien de trolleys met de hand, op maat worden geproduceerd, zijn afwijkende uitvoeringen en maten geen probleem.  Prijs op aanvraag.

Heeft u interesse in deze trolley? Neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen via info@mettre-a-table.com of +31 6 552 33 472.

Interesse in ons maatwerk voor de horeca?

Mettre a Table beschikt over de ervaring en het netwerk om uiteenlopende maatwerkoplossingen te bieden. Wilt u meer weten over onze ontwikkelde oplossingen óf bent u op zoek naar iets nieuws en unieks? Neem contact op via info@mettre-a-table.com, we denken graag met u mee!

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest