Houten (ontbijt)boxen

In navolging van de maatwerk trolleys  heeft Mettre a Table een houten (ontbijt) box ontwikkeld. Hiermee kunt u, eenvoudig en in stijl, een volledige maaltijd naar uw gasten brengen. Als alternatief voor het ontbijtbuffet, voor roomservice, of bij evenementen. 

Een duurzame investering

De boxen worden gemaakt van hoogwaardig, geolied eikenhout. Omdat de boxen, lokaal, op maat worden geproduceerd kunnen ze qua afmetingen worden afgestemd op uw individuele wensen. Het deksel van de box kan tevens als serveerblad worden gebruikt.

Van buffet-alternatief tot roomservice

De boxen kunnen gebruikt worden als alternatief voor bijvoorbeeld het ontbijt- of lunchbuffet. Maar ze zijn bijvoorbeeld ook inzetbaar voor roomservice, als leuke, persoonlijke take away presentatie, als lunchpresentatie bij conferenties of heisessies… Of achterop de fiets voor de picknick, interessant voor hotels met een fietsarrangement.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze ontbijt- of lunchbox? Of andere maatwerk oplossingen? Neem contact met ons op voor meer informatie over afmetingen, levertijd en prijzen: info@mettre-a-table.com of +31 6 552 33 472.

Buffet-in-a-box Mettre a Table | houten kist

Interesse in ons maatwerk voor de horeca?

Mettre a Table beschikt over de ervaring en het netwerk om uiteenlopende maatwerkoplossingen te bieden. Wilt u meer weten over onze ontwikkelde oplossingen óf bent u op zoek naar iets nieuws en unieks? Neem contact op via info@mettre-a-table.com, we denken graag met u mee!

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest