The Tablet

Cookplay - Porselein collectie

The Tablet

Cookplay - Porselein collectie

The Tablet

Cookplay – Porselein collectie

Nieuw van Cookplay: The Tablet. “The Tables is my personal homage to Steve Jobs, a 25x20cm piece that becomes ductile and sinuous, drawing a landscape of dunes with its three bas-reliefs that accommodates each meal.” vertelt ontwerpster Ana Roquero over haar ontwerp.

De collectie wordt daarnaast aangevuld met de stukken: ‘Board superior’, ‘Plate superior’, ‘Platter superior’ en ‘Saucer’. ‘The Pot’, ‘The Nest’ en ‘The Ball’ zijn specifiek ontworpen voor hun individuele functionele toepassingen: hoofdgerecht, garnering en sauzen. De ontwerpen zijn precies afgestemd op de vorm van onze hand. Hiermee is de serie een écht voorbeeld van ‘form follows function’. Maar het resultaat is niet alleen functioneel, maar ook mooi! Het is een reeks artistieke objecten geworden, die zorgen voor magie en emotie. De nieuwe collectie The Tablet is uniek in uiterlijk en vormt een veelzijdige collectie, geschikt voor elk soort evenement.

Rewvol Adelie horecaservies

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de porselein collectie van Cookplay? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen bij u langs met onze ‘mobiele showroom’. Bent u op zoek naar een specifiek item? Download hier de Cookplay productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest