Tric

Arzberg - Porselein collectie

Tric

Arzberg - Porselein collectie

Tric

Arzberg – Porselein collectie

Tric staat voor kleur en frisheid. Deze porselein collectie van Arzberg is verkrijgbaar in een breed scala aan zachte en felle kleuren. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan praktische items, individueel even goed bruikbaar als in combinatie. Een uitbundige, maar strakke collectie die stijl en functionaliteit perfect samenbrengt. Een ongecompliceerde, flexibele partner voor elke dag en elke gelegenheid.

Rewvol Adelie horecaservies
Rewvol Adelie horecaservies

Tric Sunshine

De nieuwe Tric Sunshine Collection brengt glans en zonneschijn, op de meest stormachtig grijze dagen! Het zachte, witte porselein behoudt de warmte van uw vers gezette koffie of thee terwijl het gouden glazuur aan de binnenkant van het porselein elegant gloeit en een ongekende stijl en comfort uitstraalt. Zowel solo als in combinatie met Tric white; de Tric Sunshine Collection brengt glamour aan tafel en een sprankeling in ieders ogen.

Houdt u er overigens wel rekening mee dat Tric Sunshine niet vaatwasmachinebestendig is

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de porselein collectie van Arzberg? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen met onze ‘mobiele showroom’ bij u langs. Bent u op zoek naar een specifiek item? Download dan hier de Arzberg productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest