Afzetpalen voor de horeca

Afzetpalen voor de horeca

Uw horecazaak veilig openen

Hoe gaat de ‘1,5 meter maatschappij’ er straks uitzien? Het is een vraag die ons allen bezig houdt. Hoe kunt u uw bedrijf straks weer openen op een veilige manier? Veilig voor uw gasten, maar ook voor uw medewerkers?

Sinds de aankondiging van de 1,5 meter regel in de horeca is er een ware run op beschermende middelen. Afzetpalen bijvoorbeeld, maken het eenvoudiger voor uw gasten  om op veilige afstand van elkaar én van uw personeel te blijven. Door de enorme vraag, zijn deze afzetpalen echter nauwelijks verkrijgbaar. De exemplaren die wél te krijgen zijn, zijn veelal onbetaalbaar. Mettre a Table ontwikkelde in samenwerking met een lokale smid, daarom een eigen exemplaar.

Stalen afzetpalen voor de horeca

De Mettre-a-Table afzetpaal kan worden gebruikt in combinatie met plastic afzetlint. Dit maakt het mogelijk grotere afstanden te overspanning. Hierdoor zijn er minder palen nodig, wat een fikse besparing oplevert. Daarnaast is het gebruik van plastic afzetlint vele malen hygienischer dan het gebruikelijke koord of nylon lint.  De afzetpalen worden uitgevoerd in staal met een poedercoating in een kleur naar keuze. De voet van de paal kan naar wens worden voorzien van uw eigen tekst.

Rewvol Adelie horecaservies

Interesse in ons maatwerk voor de horeca?

Mettre a Table beschikt over de ervaring en het netwerk om uiteenlopende maatwerkoplossingen te bieden. Wilt u meer weten over onze ontwikkelde oplossingen óf bent u op zoek naar iets nieuws en unieks? Neem contact op via info@mettre-a-table.com, we denken graag met u mee!

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest