Bezoek Mettre à Table tijdens Folie Culinaire

Van 7 t/m 9 oktober vindt in het Maastrichtse MECC weer de jaarlijkse horeca inspiratiebeurs BBB / Folie Culinaire plaats. Drie dagen vol eten, drinken, non food, ontmoeten, expertise delen, business doen, proeverijen, masterclasses, workshops, innovaties en culinaire presentaties voor gedreven horeca ondernemers en leveranciers. Een fantastische gelegenheid om bij te praten én kennis te maken met gepassioneerde horecaprofessionals. Ook Mettre à Table is weer van de partij. Wij gaan graag met u in gesprek over waar u naar op zoek bent of tegenaan loopt en laten u met plezier kennismaken met het béste uit ons assortiment. U kunt van ons weer een mooie mix verwachten van onze favoriete klassiekers en collecties (o.a. Sambonet, Rosenthal, Paderno en Cookplay) en de nodige noviteiten en bijzonderheden. 

Heeft u plannen voor een nieuwe horecaonderneming, of bent u toe aan een vernieuwing van uw inventaris? Bent u benieuwd naar ons aanbod horecaservies, glaswerk en bestek? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Breng dan tijdens deze Folie Culinaire zeker een bezoek aan stand FC.104 of neem contact op via info@mettre-a-table.com

Bezoek voor meer informatie over de beurs www.bbbmaastricht.nl of registreer u online als bezoeker. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest