Bescherm uw personeel met het hygiënische scherm “GUARD Counter”

Ondernemen in een 1,5 meter maatschappij…

De boodschap gisteren was duidelijk, het gaat nog wel even duren met de maatregelen omtrent het coronavirus. En áls het leven straks weer op gang komt zal dat anders zijn dan we gewend waren.

Overal om ons heen zien we hoe ondernemers zoeken naar creatieve manieren om met de lastige omstandigheden om te gaan. Hetzelfde geldt voor ons, want als échte liefhebbers van de mooi gedekte tafel, is de overstap naar take-away en disposable ook even slikken!

Toch passen ook wij ons aan en blijven we, mét onze partners, op zoek naar mooie, goede producten en oplossingen. Zo brengen we graag de hygiënische schermen van Frilich onder de aandacht.

GUARD Hygienic Shield “Counter”

De schermen van Frilich zijn verkrijgbaar in diverse formaten tot 2 meter breed. Ze kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld uitgifte van take-away veilig te organiseren. Maar ook straks, als de horeca voorzichtig weer open mag, kunnen deze schermen uitkomst bieden om zaken veilig te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van een hotelreceptie,

Wilt u meer weten? Of gewoon eens van gedachten wisselen over ‘het leven na de coronasluiting?’ Neem gerust contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest