Arthur Krupp noviteiten 2021: placemats, Tribal serie, Gold & champagne

Arthur Krupp – Porselein TRIBAL

Arthur Krupp heeft de collectie porselein uitgebreid met een fascinerende nieuwe serie. Porselein Tribal Mood is geïnspireerd door het artistieke vakmanschap en de warme kleuren van de typische Afrikaanse manden. Fusion Blue & Fusion Grey daarentegen zijn geïnspireerd door het Verre Oosten, in het bijzonder door de Chinese oude traditie van keramiek.
Arthur Krupp porselein Tribal
Arthur Krupp Tribal series
Arthur Krupp porselein Tribal

Series 652-653 Champagne & Gold

Het stijlvolle koffie- en theeservies uitgevoerd in PVD (Physical Vapour Deposition) Gold en Champagne. De speciale PVD behandeling verhardt het staal en zorgt voor extra weerstand tegen zowel wrijving als corrosie. Dit maakt het materiaal extra voedselveilig. De helderheid van het staal gecombineerd met de trendy nieuwe kleuren geven de serveerbenodigdheden een heerlijk exclusieve uitstraling.
Arthur Krupp Series 652-653 champagne & gold
Arthur Krupp Series 652-653 champagne & gold
Arthur Krupp Series 652-653 champagne & gold

Eva table mats

De nieuwe EVA placemats van Arthur Krupp zorgen voor stijl op tafel én beschermen het tafeloppervlak. De placemats zijn gemaakt van EVA (Ethyleenvinylacetaat), een kunststof op basis van polyethyleen. Het materiaal is volledig ondoordringbaar is voor water en thermisch isolerend. Het beschermt dus ook tegen hitte. Het heeft een sterke elasticiteit en hoge zachtheid. Bovendien kan het materiaal niet worden aangetast door schimmels en bacteriën en is het hypoallergeen. De placemats worden geleverd in een breed scala aan tinten, metallic kleuren en bijzondere prints.

Arthur Krupp table mats EVA
Arthur Krupp table mats EVA
Arthur Krupp Series 652-653 champagne & gold

Mills Macine

De nieuwe serie zout- en pepermolens van Arthur Krupp is even mooi als functioneel. Het  interne maalmechanisme is gemaakt van koolstofstaal. Dit beschermt de molen tegen roestvorming, is slijtvast en blijvend scherp.  Het gebruikte keramiek is bestand tegen zoutcorrosie. 

Arthur Krupp Mills macine
Arthur Krupp Mills macine
Arthur Krupp Mills macine

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest