Arthur Krupp Mix & Mood Porselein collecties

Normaal trappen wij het nieuwe jaar met veel plezier af tijdens de Horecava. Maar het zat er helaas ook dit jaar niet in… Omdat er toch een paar noviteiten zijn, die we u – beurs of geen beurs- graag willen laten zien, doen we het weer even digitaal:

Arthur Krupp Mix & Mood

Op de beurs vorig jaar ontdekten wij de bijzondere nieuwe porselein collectie van Arthur Krupp: Mix & Moods.

Een aantal unieke patronen, verkrijgbaar in een breed scala aan items. De subtiele witte
oppervlakken zijn behandeld met innovatieve 3D productietechnieken. Een combinatie van grafische en materiële decors zorgen voor aangename tactiele lichteffecten en een spannende afwisseling tussen glans en mat. Een porseleinserie die uitnodigt tot creatieve combinaties, mix & match.

De serie bestaat uit de decors Shade Sea & Earth, Ancient Wall, Nature Essence, Wood Essence, Mandala, Eclipse Night & Day, Tribal Mood en Fusion Blue & Grey.

Meer weten over Arthur Krupp Mix & Moods?

Download de catalogus, of neem contact met ons op voor meer informatie en bestellingen via info@mettre-a-table.com of +31 6 552 33 472.

 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest